MENU ☰

Straatgoochelen

Quintus is de eerste officiële Nederlands kampioen straatgoochelen. Hij won niet voor niets de eerste prijs straatgoochelen in zowel 2015 als 2016!

Straatgoochelen vertoont Quintus op diverse locaties zowel binnen als buiten. Hierdoor is zijn voorstelling erg geschikt voor bij voorbeeld straattheater of grote beurzen.

Als straatgoochelaar richt Quintus zich tot het publiek van dat moment; het kunnen mensen zijn van alle leeftijden. Voor internationale voorbijgangers schakelt hij moeiteloos over naar het Engels. Quintus trekt keer op keer weer grote groepen mensen aan.

Direct boeken!

Straatgoochelen in Almere Haven

Het publiek kan voortdurend af en aanlopen. Quintus maakt contact met het publiek dat zich rond zijn tafeltje vormt. Er wordt interactief gegoocheld wat het verrassingselement vergroot.

Krantenkop: Quintus van Amstel beste straatgoochelaar

Enkele reacties van klanten:
“De paarse goochelaar trad op tijdens het jaarlijks buurtfestijn. We hebben ons verbaasd, hard gelachen en ons vooral erg vermaakt met het optreden van Quintus. Hoe hij onzichtbare eieren uit de lucht toverde is iedereen ontgaan. Zelfs toen hij het in slow motion nog eens voor deed. Quintus, bedankt, en hopelijk tot volgend jaar!”
"Het was een zeer geslaagd optreden met veel flexibiliteit van Quintus. Op diverse plaatsen op ons centrum heeft hij opgetreden en onze klanten zijn nog steeds in de war van de 'trucs' en allen positief over het hele gebeuren. Quintus, nogmaals dank voor je inzet en graag tot een volgende keer."
"Super leuk evenement gehad mede door een top optreden van Quintus de paarse goochelaar!! Steengoed en met de nodige humor! Zeker voor herhaling vatbaar. De perfecte vorm van entertainment."
"Ontzettend leuk optreden, aangepast aan het publiek, met sympathieke interactie met het publiek. Bijzondere trucs. Zeer geslaagd."
"Ik, als coordinator van de kunstmarkt, waar Quintus als goochelaar een onderdeel van uitmaakte, heb goede afspraken met hem kunnen maken en hij is zijn afspraken ook correct nagekomen.
Ook de reacties naderhand van veel bezoekers waren allemaal heel erg positief. We willen hem voor volgend jaar weer graag naar Asten halen."