MENU ☰

Rondlopend goochelen

Quintus weet heel informeel een praatje aan te knopen met de aanwezigen. Dan volgt de verwondering...

Het mooie van rondlopend goochelen (tafelgoochelen of tablemagic) is dat er geen voorbereidingen nodig zijn. Er mag gepraat, gegeten en gedronken worden. Ook kan er muziek klinken tijdens het goochelen.

Tafelgoochelaar Quintus in Almere Flevoland

 

Krantenkop: Quintus beste goochelaar

 

Quintus blijft zich tijdens het optreden steeds aanpassen aan het publiek van dat moment. Zo is rondlopend goochelen geschikt voor iedereen, volwassenen en kinderen.
Voor internationale gasten schakelt hij moeiteloos over naar het Engels.

Uitstekend geschikt voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, bruiloften etc.

Quintus van Amstel steelt horloge

 

Direct boeken!
Enkele reacties van klanten:
"Quintus is meer dan een goochelaar, hij is echt een entertainer. Hij laat niet alleen iedereen versteld staan van volstrekt onmogelijke trucs, maar weet ook een heel plezierige sfeer te scheppen. Hij praat gemakkelijk en vindt precies de juiste toon."
"Een buitengewoon plezierige kennismaking met een bevlogen goochelaar. Van groot tot klein was ieder onder de indruk. Het optreden van Quintus was ongedwongen. Zijn presentatie werd alom geprezen en zijn trucs zorgden voor vermakelijke discussies en verwarring.
Het optreden van Quintus heeft bijgedragen aan een onvergetelijk feest.
Een aanrader dus."
“Super leuk optreden van quintus tijdens mijn verjaardagsfeest. Hij beweegt zich makkelijk tussen de gasten en weet hen prima te entertainen. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties ontvangen op het optreden. Zeker een aanrader!"
"Quintus heeft mijn gasten uitstekend vermaakt. Hij heeft ze vooral op allerlei manieren versteld doen staan. Waarbij hij nooit opdringerig is en goed aanvoelt bij wie hij even kan aanschuiven. Mooi als ijsbreker om het feest goed op gang te krijgen. Quintus heeft er weer een paar fans bij!"
"Quintus kan zo goed goochelen dat je zelfs met je neus er bovenop niet ziet hoe hij het doet! Hij is vriendelijk en innemend, voor kinderen zowel als voor volwassenen zonder opdringerig te zijn. Zijn voorstelling zat goed in elkaar en boeide iedereen."