MENU ☰

"Van goochelaar naar artiest"

- een lezing voor goochelaars -

In deze lezing van Quintus leer je geen goocheltrucs maar iets dat minstens zo belangrijk is: een show staat of valt met de performance.

Quintus van Amstel geeft lezingen voor goochelaars
Een echte artiest is in staat een leuke voorstelling te geven met slechts één simpele goocheltruc, terwijl een ervaren goochelaar een flater kan slaan wanneer hij geen goede entertainer is.

Wat leer je dan wel in deze lezing?
In anderhalf uur toont Quintus aan de hand van inspirerende voorbeelden hoe je de gewenste setting kunt creëren vóórdat de voorstelling begint.

Het ‘magisch denken’ is een ander belangrijk onderdeel van de lezing, want de show wordt pas werkelijk geloofwaardig wanneer de artiest zich verplaatsen kan in zijn eigen entertainment.

Dit alles kan natuurlijk niet zonder een goede communicatie, zowel verbaal als non-verbaal; hier zal dus uitgebreid aandacht aan besteed worden.

Na zijn lezing is er gelegenheid om vragen te stellen

Na de lezing is er de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen. Wanneer het om coaching of uitgebreid advies gaat kun je informeren naar de diverse mogelijkheden.

Direct boeken!
Enkele reacties van goochelaars:
"Altijd een leerzame en inspirerende ervaring als Quintus een lezing geeft, als DMS zijn we trots op zo´n uiterst creatief en actief clublid!"
-Ger Copper-
"Quintus van Amstel is een van de creatiefste goochelaars van Nederland en brengt intiem magisch theater!"
-Arjan van Vembde-
"Quintus liet een onderdeel van zijn show zien en vertelde over zijn manier van aanpak. Iedereen vond het een topavond. We werden niet alleen vermaakt, maar hebben ook veel geleerd. Een aanrader voor andere goochelverenigingen."
-Minze Dijksma-
"Graag willen wij Quintus bedanken voor het delen van zijn kennis! Onze vereniging heeft veel enthousiaste reacties gekregen en met zijn bijzondere persoonlijkheid heeft hij iedereen in weten te pakken!"
-Marc Woods-