MENU ☰

Jeugdvoorstelling

De jeugdvoorstellingen van Quintus hebben een interactief karakter. Dat wil zeggen dat zo nu en dan een kind uit het publiek mag helpen met de goochelkunst.

Met zijn kindershows heeft Quintus in meerdere landen diverse prijzen gewonnen. Het is zijn echt familieshows, dus ook interessant voor volwassenen!

Workshop goochelen voor kinderen door Quintus van Amstel in Amsterdam

Uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld schoolvoorstellingen, evenementen en kinderfeestjes thuis.

Direct boeken!

 

Voor kinderen vanaf ca. 8 jaar kan een voorstelling gecombineerd worden met een workshop goochelen.

Kindershow door Quintus de paarse goochelaar

Enkele reacties van klanten:
"Geweldige show. Was bedoeld als entertainment voor de kinderen maar het was zo leuk dat ook alle volwassenen bleven kijken. Bedankt voor je bijdrage aan een geslaagd verjaardagsfeest."
"Quintus was 29 nov  bij ons op kantoor om de kinderen op te warmen voor de komst van Sinterklaas. Zonder problemen heeft Quintus 65 kinderen van 1-10 kunnen entertainen. De show was interactief en Quintus had een leuk bruggetje naar de komst van de Sint. (Pepernoten toveren)"
"Zeer gelukt partijtje. Gochelshow was ook heel leuk voor de 4 ouders die erbij waren. Quintus kon heel goed de aandacht houden van de 10 uitdagende jongens tijdens de hele show."
"Geweldig om te zien hoe deze paarse goochelaar 25 kleuters 45 minuten lang weet te boeien. De manier waarop hij de kinderen erbij betrekt is erg leuk. En met een paar bijdehante kleuters weet hij ook prima om te gaan. Ook voor de aanwezige ouders en juffen was het een erg leuk optreden."
"De kinderen hebben genoten van de show en workshop! Heel goed zoals je met hun omgaat want 10 meiden entertainen in de leeftijd van 8/9 jaar is natuurlijk best een uitdaging. Mijn dochtertje was de volgende 'the talk of the day' in de klas want ze hadden het er nog over, zo gaaf vonden ze het. Een aanrader voor iedereen die een iets geweldigs zoekt voor de verjaardag van zijn kind!"
"Allereerst verliep de communicatie met Quintus helder en waren de afspraken en voorwaarden snel duidelijk. 
Op het feestje zelf was de voorstelling goed afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Hij had een leuk contact met de kinderen, wist de aandacht goed te verdelen over de wat drukkere en stil aanwezige kinderen. We hebben ons verbaasd en we hebben gelachen, zowel de kinderen als de volwassenen. Kortom we waren zeer tevreden en blij met onze keuze voor Quintus!"
"Hij heeft op onze huwelijksdag onze kinderen en ons een onvergetelijke belevenis gegeven. Zelfs van dichtbij konden de kinderen nog niet zien hoe alles in zijn werk ging. Quintus is als goochelaar een aanrader en als mens een verademing."
"We hebben allemaal genoten zowel ouders als kinderen! Veel dank voor je leuke optreden!"
"We hebben genoten!! Quintus is ook een aanrader voor schooloptredens, hij heeft naast goochelkwaliteiten ook pedagogische kwaliteiten en weet heel goed hoe hij met kinderen om moet gaan."
"Quintus heeft voor entertainment gezorgd tijdens het Sinterklaasfeest van ons bedrijf. Het was erg leuk hoe hij met kleine en grotere groepen veel verschillende trucs deed. Hij heeft de kinderen goed vermaakt en wij hebben erg veel positieve reacties gehad naar aanleiding van zijn aanwezigheid."
"Een super enerverend, spannend en kindvriendelijk optreden. Moet je boeken, Voor 4-80 jarigen"
"Als u een leuke, kindvriendelijke, uitdagende en professionele goochelaar zoekt, ga dan naar Quintus, de paarse goochelaar"
"Quintus biedt aan de leerlingen van de basisschool een leuk en gevarieerd programma aan. Zowel in zijn taalgebruik als de vertoonde 'trucs' sprak hij de 100 kinderen erg goed aan. Hij betrekt de kinderen bij zijn show. Hierdoor reageren de kinderen verrast naar hem én de medeleerlingen. Hij betrok de feesteling bij zijn show. Dit was erg leuk. Na afloop van de show gaf hij nog een workshop waarin hij de kinderen twee trucs aanleerde. Een aanrader."
"Wat hebben die kleintjes genoten van de 'magie'. Vol ongeloof keken ze toe. We hebben zelf ook enorm genoten van de show en de juffies van OkidoKids eveneens. Succes met de optredens! Groet, Stephan Ong"
"Ik ben erg tevreden over Quintus en over zijn show. Quintus is een sympathieke en rustige man. Die goed kan inspelen op de belevingswereld van het jonge kind. Zeker aan te bevelen."