MENU ☰

Goochelaar Naarden

U bent op zoek naar een goochelaar in Naarden? Quintus is een entertainer die met zijn goochelkunsten iedereen versteld laat staan. Met zijn acts won hij verschillende prijzen in diverse landen.

Zijn magische voorstellingen en workshops zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften en kinderfeestjes.

 

Goochelaar Naarden het Gooi - Quintus van Amstel

Als entertainer blijft Quintus zich steeds aanpassen aan het publiek van het moment. Zo word zijn goochelkunst door iedereen gewaardeerd. Voor internationale gasten schakelt hij moeiteloos over naar het Engels.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Quintus de paarse goochelaar.

Enkele reacties van klanten:

“Super leuk optreden van quintus tijdens mijn verjaardagsfeest. Hij beweegt zich makkelijk tussen de gasten en weet hen prima te entertainen. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties ontvangen op het optreden. Zeker een aanrader!"

M. Gischler (20-3-2016)

Quintus heeft mijn gasten uitstekend vermaakt. Hij heeft ze vooral op allerlei manieren versteld doen staan. Waarbij hij nooit opdringerig is en goed aanvoelt bij wie hij even kan aanschuiven. Mooi als ijsbreker om het feest goed op gang te krijgen. Quintus heeft er weer een paar fans bij!

Marlouke Durville (22-12-2015)

Goochelaar Weesp het Gooi - Quintus van Amstel