MENU ☰

Workshop goochelen

Goocheltrucs leren van een meervoudig prijswinnend goochelaar, dat kan!
Tijdens deze workshop leert men trucs die er goed uit zien, maar die toch eenvoudig aan te leren zijn.
Naast het leren van de geheime technieken, leert men ook zich te presenteren en duidelijk te communiceren, hier heeft men buiten het goochelen ook veel aan.

Workshops zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsevenement, familiedag of teamuitje.

Quintus van Amstel leert je goochelen

Enkele reacties van klanten:
"Het was weer hartstikke leuk en vooral goed. Quintus voelt de sfeer goed aan. Goede voorstelling en daarna op begrijpelijke wijze een aantal nieuwe trucs geleerd. Absolute aanrader. We nodigen Quintus zeker nog een keer uit."
"Quintus de paarse goochelaar is onlangs bij ons op de universiteit langs gekomen om een workshop goochelen te geven en dat deed hij geweldig! Hij heeft humor en weet van goochelen. De magie bleef grotendeels onverklaarbaar, maar hij heeft ons trucs heeft geleerd en vertelt over hoe goochelen in zijn werk gaat. 
Hij vertelt en goochelt met veel humor en grappen waardoor het niet voelt alsof hij gewoon een mooie show geeft (misschien een beetje onduidelijk maar je zult het begrijpen als je hem bezig ziet)
"
"Superleuk optreden en toegankelijke en onderhoudende workshop voor jong en oud! Iedereen was betrokken, geïnteresseerd, verrast en vermaakt. Humor, vaart, persoonlijke aandacht: aanrader."
"Een geweldig leuke avond. Vol verbazing gekeken en veel gelachen. Makkelijk te leren trucs die ook thuis een succes zijn. Superavond!"
"Gisteren een optreden en workschop gehad van Quintus tijdens de verjaardag van mijn man en dochter. Het gezelschap bestond uit een groep pubers en volwassenen. Het was een verassing en iedereen was zeer afwachtend en de meiden erg lacherig. Toen Quintus begon was dat snel over en zat iedereen op het puntje van zijn stoel. Na een korte voorstelling hadden degene die het leuk vonden een workschop (dat was dus bijna iedereen) Wij hebben een top avond gehad waar nog lang over nagepraat zal worden. Quintus bedankt voor deze leuke avond!"
"Quintus heeft onze neven en nichten uit Nederland en Spanje verrast met zijn optreden en workshop. We hebben zelfs een paar van zijn trucs geleerd, die wij niet verder zullen vertellen. Hij is ook een echte entertainer, die je lachspieren en verbazingspieren (waar zitten die?) volop laat gebruiken!"