MENU ☰

Gastenboek

plaats een reactie

Rondlopend optreden en kinderoptreden
Anoniem geplaatst op 23 juni 2018

Ik heb je al eerder op zien treden en was toen al vol verbazing. Nu had ik je uitgenodigd voor een BBQ voor mijn sportteam en wat kinderen.
Prettige communicatie vooraf, de afspraken worden goed nagekomen.
Het optreden was wederom een succes. Je humor gecombineerd met je kunde maken het tot een verzekerd succes voor oud en jong.
Toen je weg was heb ik nog vele complimenten ontvangen. Deze zijn natuurlijk voor jou!

Rondlopend goochelen
Geplaatst door Karin in een Van Der Valk Hotel op 28 december 2017

Verbazingwekkend optreden met humor. Kinderen vonden het ook geweldig.
Met je ogen en neus er pal boven op en nog niks door hebben hoe je dat nu allemaal fikst. Goed en leuk optreden!

Tafelmagie
Geplaatst door Mia Groothuis op 28 december 2017

bedankt voor je geweldige optreden bij vd valk in Apeldoorn. Uniek ben jij!!
Warme groet Mia.

Centrale show en tafelmagie
Geplaatst door Noëlle Zegers en Huub van den Berg van Huisartsenpraktijk De Egelantier op 29 november 2017

Beste Quintus.
Wat een heerlijk en afwisselend optreden heb je verzorgd.
Verrassend: Ik zit met argusogen te kijken, denk dat ik iets dóór heb en wordt vervolgens humorvol bij de neus genomen! Het was ons een groot genoegen om je erbij te hebben uitgenodigd. Je verstaat als geen ander de kunst om direct en heel persoonlijk contact met je publiek te leggen.

Close up goochelen
Geplaatst door Yoap Brugmann van ING op 1 november 2017

Ha Quintus, nogmaals harstikke bedankt dat je met je sprankelende performance afgelopen week mijn verjaardagscadeau voor ons wilde zijn. We hebben erg genoten van je professionele optreden.
Niet allen zijn je trucs zijn onnavolgbaar, maar ook is je interactie met de toeschouwers super. je voelt de sfeer fantastisch aan en speelt daar geweldig op in. Ik ga je aanbevelen!

Theatervoorstelling Silent Magic
Geplaatst door Henk Kroon op 5 september 2017

Nogmaals wil ik je bedanken voor je leuke show en aansluitend je extra uur goochelen in de rondte! Iedereen was heel enthousiast!
Ik wens je alle goeds bij komende optredens.
Met vriendelijke groet,
Henk Kroon

Lezing voor goochelaars
Geplaatst door Marc Korthout van goochelvereniging Gonga op 18 april 2017

Graag willen wij Quintus bedanken voor het delen van zijn kennis! Onze vereniging heeft veel enthousiaste reacties gekregen en met zijn bijzondere persoonlijkheid heeft hij iedereen in weten te pakken!
Quintus nogmaals bedankt en veel succes met je carrière!

Amsterdam Magic Show
Geplaatst door Caroline Corcoran van Amsterdam Magic Show op 14 april 2017

Quintus is one of the regular performers at the Amsterdam Magic Show so I've had the pleasure to see him perform multiple times. He's a very creative artist and is always bringing new material to the show. He is a real 'down to earth' magician who can gently coax people to join him on stage for this theatrical 'Silent Magic' acts, or equally be amazing mingling with the crowd doing close-up magic. Quintus is always bringing laughter to the audience and even off stage he is always making other people laugh with his quirky sense of humour. He is a professional who is great at working with people of all levels and who is very clear with his communication. Overall a really fun character to watch perform and to work with!

Theatervoorstelling Hilversum
Geplaatst door Sander Oolbekkink op 8 april 2017

Hoi Quintus,
Ik vond je goochelavond super geweldig.
Ik denk er nog elk uur van de dag aan.
Het lijkt mij leuk om het eens vaker te zien.

Optreden & workshops
Geplaatst door Loes Teunissen van Sensoor op 1 april 2017

Tijdens onze personeelsdag kwam Quintus op locatie met een spetterend optreden en aansluitend leerden we nog een aantal goocheltrucs. Hij weet de toeschouwers te boeien, heeft humor, speelt in op wat er gaande is in het publiek en integreerde het thema 'Verbinding' van onze dag in zijn optreden.
Quintus is aardig, flexibel, professioneel, luistert goed naar je wensen, laat je vol verbazing geloven in dingen die eigenlijk niet mogelijk zijn en weet mensen van 2 tot 100 jaar te boeien.
Quintus, nogmaals hartelijk dank voor je geweldige optreden. Dit zal mij en mijn collega's nog lang bij blijven :). Ik zal je dan ook van harte aanbevelen als mensen op zoek zijn naar een mooi optreden.
Hartelijke groet,
Loes

Goochelact
Geplaatst door Debbie Melis van Fatboy original B.V op 13 januari 2017

Quintus is een zeer bedreven goochelaar die enorm interactief is waardoor de show echt een belevenis is.

Optreden voor speciale doelgroep
Geplaatst door Esther de Ron van SDW op 14 november 2016

Het was geweldig! Ik krijg van vele te horen dat de combinatie van het feest en de goochelaar zo goed bevallen is.
Met name Tiny ( de cliënt die minder goed zag) is heel goed bij het spel betrokken. Normaal praat hij nooit over wat is geweest, maar nu wel!
De verhalen waren mooi, wat het meest is blijven hangen is dat je zei dat je het goochelen van je vader had geleerd, dat hoor ik vandaag veel terug.
De vlammen uit de toverstaf en het verwisselen van horloge hebben de meeste indruk gemaakt.
Het verhaal van de kabouters en de reus wat misschien te veel informatie en iets te moeilijk en te snel. Maar verder…. Chapeau!
Leuk dat je nog even meeging in de polonaise… dat is zeker de kers op de taart!!

goochelen aan tafel en een kort optreden
Geplaatst door Alien Zeeman op 14 november 2016

Quintus heeft ons een fantastische avond bezorgd...
hij deed onze gasten perplex staan met alle gogeltrucs die hij liet zien...verbluffend. Ook weet hij het publiek goed te vermaken met zijn complete acts wat hij goed aan elkaar praat...top artiest!

Optreden in de centrale bibliotheek Den Haag
Geplaatst door Ilja2006 op 17 augustus 2016

Ik was bij jou optreden, en ik vond het heel leuk hoe je gooooooochelde. Ik vond het leuk dat je me op het podium nam. misschien kom ik nog een keer naar je bijzondere goocheltrucs kijken en hoop ik dat je me nog een keer op het podium neemt. gr ilja2006YT

Evenement in Amersfoort
Geplaatst door Justin Samgar op 15 augustus 2016

Quintus is een entertainer die jong en oud kan laten lachen en verwonderen. Daarnaast is hij zeer professioneel en prettig om mee te werken. Op naar het volgende event :)

Amsterdam Magic Show
Geplaatst door Alex Blackwood van Blackwood entertainment op 8 augustus 2016

Quintus is a consummate professional. Not only is he an expert on performing magic but he has developed a polished and truly unique style that cannot be found anywhere else. His sense of theater - visuals, audio, costume, timing and drama - is unparalleled and his silent magic act really must be seen to be believed. 
He has been a huge hit at the Amsterdam Magic Show theater show and is not only admired by his magic peers but very much in demand by the paying public. 

As one of the organisers of the Amsterdam Magic Show I found Quintus a pleasure to work with and would highly recommend him to anybody looking for unique magic entertainment.

giga goochel spekakel Ede
Geplaatst door Wilma Koek op 2 juli 2016

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met de goochel wereld. Mee met mijn kleinzoon van 8, die een enthousiast goochelaartje is, heb ik vreselijk genoten. Wat een mooie sfeer van vrolijkheid en blijdschap. Vooral jij Quintus heeft m'n hart een sprongetje laten maken. Met je humor, snelheid, en aandacht wat van jou een orginele ras artist maakt.

giga goochel spekakel Ede
Geplaatst door Wilma Koek op 2 juli 2016

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met de goochel wereld. Mee met mijn kleinzoon van 8, die een enthousiast goochelaartje is, heb ik vreselijk genoten. Wat een mooie sfeer van vrolijkheid en blijdschap. Vooral jij Quintus heeft m'n hart een sprongetje laten maken. Met je humor, snelheid, en aandacht wat van jou een orginele ras artist maakt.

Straat goochelen
Geplaatst door Peter Koning van Winkelcentrum Oostermeent op 20 juni 2016

Het was een zeer geslaagd optreden met veel flexibiliteit van Quintus. Op diverse plaatsen op ons centrum heeft hij opgetreden en onze klanten zijn nog steeds in de war van de 'trucs' en allen positief over het hele gebeuren. Quintus, nogmaals dank voor je inzet en graag tot een volgende keer.

Optreden in het Burgemeester Ploegmakerspark, wandelende act. tijdens evement.
Geplaatst door Marie-José Swart van Stichting Asten Klinkt Als een Klok op 15 juni 2016

Ik, als coordinator van de kunstmarkt, waar Quintus als goochelaar een onderdeel van uitmaakte, heb goede afspraken met hem kunnen maken en hij is zijn afspraken ook correct nagekomen.
Ook de reacties naderhand van veel bezoekers waren allemaal heel erg positief. We willen hem voor 2017 weer graag naar Asten halen.

Kinderfeest show en workshop
Geplaatst door Armelle op 13 juni 2016

Ik vond de show heel erg leuk en verbazend, maar ik vond de workshop het aller leukst omdat we zelf gave truc's mochten leren. Als je een goochelaar zoekt: DE PAARSE GOOCHELAAR. Super!!!!

Theatershow Silent Magic
Geplaatst door Yolly en Ed op 11 juni 2016

Wat een expressie, wat een timing, wat een tempo, wij werden er stil van!

Silent Magic in het Theater
Geplaatst door Sjoerd van www.sjoerdvanbeurden.nl op 11 juni 2016

Wat een heerlijk, grappig en verbluffend optreden! We hebben enorm genoten, dankjewel!

Theater show
Geplaatst door Daniel de Booij op 11 juni 2016

Geweldige show! Geweldige entertainer! Genoten van een super leuke avond. Quintus is een ware goochelaar! Bedankt!

Tuinfeest in Huizen
Geplaatst door Elisabeth Verhoeven op 9 mei 2016

Quintus had een belangrijk aandeel in 't slagen van die dag. Hartelijk badankt, van jong tot ouder zijn enthousiast over jou. Natuurlijk de goocheltoeren, maar zeker de manier waarop jij 't bracht, en leuk zoals je met de kleintjes was. Iedereen is vol lof. Ik hoop je nog weer eens te zien. Voor nu groeten van allemaal, en van Elisabeth, veel succes!!!

Walkaround magic for corporate event in Leiden
Geplaatst door Cristina Olivotto van Sterrenlab op 29 april 2016

An amazing performance at tables during a congress dinner. Quintus entertained our guests who didn't want to let him go until dessert was served.

Buurtoptreden
Geplaatst door Laura op 5 april 2016

Op zaterdag 2 april trad de paarse goochelaar op tijdens het jaarlijks buurtfestijn. We hebben ons verbaasd, hard gelachen en ons vooral erg vermaakt met het optreden van Quintus. Ook al zaten we er met ons neus bovenop: hoe hij onzichtbare eieren uit de lucht toverde is iedereen ontgaan. Zelfs toen hij het in slow motion nog eens voor deed. Quintus, bedankt, en hopelijk tot volgend jaar!

verjaardagsfeest 50 jaar
Geplaatst door M Gischler op 20 maart 2016

Super leuk optreden van quintus tijdens mijn verjaardagsfeest. Hij beweegt zich makkelijk tussen de gasten en weet hen prima te entertainen. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties ontvangen op het optreden. Zeker een aanrader!

Gastoptreden bij meerdere nierpatiënten die bezig waren met een dialyse behandeling
Geplaatst door Anja Nieuwenhoven, secretaris Nierpatiënten Vereniging Radboud op 13 maart 2016

World Kidney Day was mede dankzij Quintus geweldig. Een goocheltruck en magic aan het bed van de patiënt. Quintus heeft meerdere patiënten kunnen verrassen met een goocheltruck en magic terwijl de behandeling doorging en er even niet gedacht werd aan het ziek zijn. Het was een geslaagde dag voor iedereen die dit mocht ervaren. Voor een kindje was het ook een verrassing op de dag dat dit kindje met ontslag naar huis ging. Fantastisch!

Gewoon gezellig in de trein
Geplaatst door Kees de conducteur op 27 februari 2016

Het was een erg leuke goocheltruc vanmiddag in de trein. Toppie

Tafelmagie
Geplaatst door Hans en betty ten Oort op 26 februari 2016

Op ons feest voor ons 40 jarig huwelijk trad Quintus op door de zaal heen en verbaasde jong en oud met zijn magie.
Leuke ervaring en een leuke herinnering aan Quintus, de vorige eigenaar van ons draaiorgeltje "DE PINEUT"

Kinderfeest
Geplaatst door Johanna Adamson op 24 februari 2016

Quintus kwam naar het verjaardagsfeestje van onze dochter en heeft een ontzettend leuke voorstelling voor de kinderen gegeven. Iedereen vond het ontzettend leuk. Alles was heel erg goed voorbereid op een professionele manier. Quintus is heel charismatisch en de kinderen waren helemaal onder zijn indruk (en vonden het heel erg gezellig dat hij taart met hun bleef te eten!)

Theatershow voor verjaardag
Geplaatst door Marleen Uijtdewillgen-Prins op 2 februari 2016

Het was een geweldige verjaardag met als hoogtepunt het optreden van Quintus. Hij zette een fantastische show neer met perfecte muziek afgestemd op de trucs die hij vertoonde. We gingen allemaal uit ons dak. Bravo.

Goochel act
Geplaatst door Nani Tardjopawiro van de Nederlandse Vereniging van Banken
op 24 december 2015

Heb erg genoten, vond het ook erg leuk om je te assisteren bij de goochel act kreeg hier leuke reacties van mijn collega's van terug :-)

Rondlopend goochelen
Geplaatst door Marlouke Durville op 22 december 2015

Quintus heeft mijn gasten uitstekend vermaakt. Hij heeft ze vooral op allerlei manieren versteld doen staan. Waarbij hij nooit opdringerig is en goed aanvoelt bij wie hij even kan aanschuiven. Mooi als ijsbreker om het feest goed op gang te krijgen. Quintus heeft er weer een paar fans bij!

Silent Magic
Geplaatst door Sterkenburg op 1 december 2015

Geweldige show. Was bedoeld als entertainment voor de kinderen maar het was zo leuk dat ook de volwassenen bleven kijken. Bedankt voor je bijdrage aan een geslaagd verjaardagsfeest.

Lezing
Geplaatst door Minze Dijksma op 21 november 2015

Afgelopen donderdagavond heeft Quintus een lezing verzorgd voor de Magische Ring Friesland. Hij liet eerst een onderdeel van zijn show zien en vervolgens vertelde hij over zijn manier van aanpak. Iedereen vond het een topavond. We werden niet alleen vermaakt, maar hebben ook veel geleerd. Een aanrader voor andere goochelverenigingen.

goochelworkshop & optreden
Geplaatst door Bertina Slager op 18 november 2015

Dank voor de humorvolle leerzame goochelworkshop & optreden voor de kinderen vanmiddag! We hebben ons goed vermaakt.

40 jarig Jubileum
Geplaatst door Rob van der Hoorn van Sportschool Rob van der Hoorn op 3 november 2015

Mooi optreden, jong en oud hangen aan de goochelaars lippen. Leuk contact met het publiek wat hij bij de show betrekt. En heel leuk optreden al lopende op het feest.
Fantastisch! Hartelijk dank

Optreden en workshops
Geplaatst door Michiel op 1 november 2015

Zondag 25 november hadden we ter ere van oma's 98ste verjaardag een omadag met kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Quintus betoverde ons eerst met een fantastisch optreden. Daarna kregen de kleinkinderen in 3 groepen een workshop en gaven ze een show aan hun ouders en oma!!
Het was mooi om te zien dat iedereen plezier had en dat iedereen mee deed. Quintus heeft de kinderen super geholpen en  aan het einde van de dag ging iedereen met een glimlach naar huis.
Het was een supergezellige dag voor jong (5)tot oud(98). Waarbij Quintus zeer flexibel was met het invullen van de dag!! Nogmaals bedankt voor de fijne dag!!

Geplaatst door Mark Meyer van [PIAS] op 22 oktober 2015

Quintus managed to do some great tricks in poor weather conditions, entertaining and engaging with an audience, in costume! great stuff.

Geweldige Show!
Geplaatst door Sung op 12 oktober 2015

Beste Quintus, bedankt voor de geweldige voorstelling die je had gegeven voor de verjaardag van mijn zoontje. We hebben heel veel reacties van andere ouders gekregen hoe leuk ze het vonden en hoe gaaf de kinderen het wel niet vonden. Bedankt voor je inzet en mede door jou hulp was het een onvergetelijke verjaardag.

optreden op terras Hartbeach (Scheveningen)
Geplaatst door Christa op 16 september 2015

Magisch, verassend, creatief en inspirerend. Beste paarse gochelaar, We waren na afloop allemaal perplex. Na een lange analyse hebben we moeten concluderen dat je een top goochelaar bent. Helaas hebben we de trucs niet kunnen ontmantelen. Veel succes met optreden!

Geplaatst door Shelly op 4 september 2015

Gisteren op tv gezien, wat een knapperd zeg én hij kan goochelen, wat wil je nog meer haha!

Groetjes uit Rotterdam

Tafelgoochelshow
Geplaatst door Kees Kloosterboer op 17 augustus 2015

Ontzettend leuk optreden, aangepast aan het publiek, met sympathieke interactie met het publiek. Bijzondere trucs. Zeer geslaagd.

Geplaatst door Timon Krause op 8 augustus 2015

Quintus the purple magician is an abnormally skilled magician.

Aanrader
Geplaatst door Arjan van Vembde op 7 augustus 2015

Aanrader, Quintus van Amstel is een van de creatiefste goochelaars van Nederland en brengt intiem magisch theater!

Privélessen van Quintus van Amstel
Geplaatst door Lotta Magnusson op 23 juli 2015

Onze zoon van 10 wilde graag leren goochelen en gingen wij op zoek naar een goochelaar die privélessen wilden geven. We kwamen bij Quintus terecht. En daar zijn wij -en onze zoon- heel blij mee! Quintus is niet alleen een heel leuk persoon maar ook zeer professioneel en betrouwbaar. En hij bezit een bijzonder goed talent zijn kennis op een leuk manier door te geven. Dat is een truc op zich. En last but not least... wat een entertainer! We raden hem zeer aan.

magic show with Quintus
Geplaatst door Sara Fritsch op 23 juni 2015

Quintus was fantastic. He held the attention of 20+ boys aged 6-8. The kids are all still talking about how good he was. My son first saw him at a friend's party 6 months ago, kept his card for 6 months and then begged me to call and book him for his own party. Quintus was extremely professional, dependable, easy to work with, good with the kids and entertaining. We highly recommend him.

Quintus the purple magician
Geplaatst door Rosie op 9 juni 2015

Quintus was the much anticipated act booked for our 7 year old son's birthday party. He enthralled a group of 30 people from 4-65 years of age for 45 minutes! The diversity of his magic tricks were superb, he made us laugh and the children gasp with joy when he (and my son!) made a plate of biscuits appear with a few magic ingredients and the wave of a wand! At the end of his set he created balloon animals for all the children, they are still talking about Quintus and his magic tricks, 2 weeks later!

verjaardag van mijn zoon
Geplaatst door Laetitia op 8 juni 2015

Allereerst verliep de communicatie met Quintus helder en waren de afspraken en voorwaarden snel duidelijk.
Op het feestje zelf was de voorstelling goed afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Hij had een leuk contact met de kinderen, wist de aandacht goed te verdelen over de wat drukkere en stil aanwezige kinderen. We hebben ons verbaasd en we hebben gelachen, zowel de kinderen als de volwassenen. Kortom we waren zeer tevreden en blij met onze keuze voor Quintus!

Een optreden op het Partijtje van mijn zoon Saro die 7 jaar werd
Geplaatst door Eva op 2 juni 2015

Quintus kwam binnen, ik had de kinderen alleen verteld dat er iemand kwam, maar wat diegene kwam doen wisten ze niet. De kinderen vroegen gelijk ‘Wie ben jij?’ en hij zei:' Ik ga zo mijn tent opzetten en daar de bbq...' de kinderen bleven hem nieuwsgierig volgen en ineens zei een jongetje:' Hij gaat goochelen, het is een goochelaar!' Ze hebben met open monden gekeken en mochten hem soms assisteren. Na afloop van het optreden zei een jongetje:’ Ik denk dat ik hem een keer ga opbellen want van die ene goocheltruc snapte ik niets.” We hebben allemaal genoten zowel ouders als kinderen! Veel dank voor je leuke optreden!

Goochelen tijdens verjaardagsfeest, langs de tafels
Geplaatst door Jessica Fikenscher op 1 juni 2015

Je zit er met je neus bovenop en bent telkens verbaasd over hoe hij het doet. Quintus doet het erg leuk en professioneel, de volwassen gasten waren erg onder de indruk en de kinderen laaiend enthousiast (neefje wil nu dus ook goochelaar worden). Een aanrader dus!

Rondlopend goochelen voor volwassenen
Geplaatst door Monique op 30 mei 2015

Super leuk verjaardagsfeestje gehad mede door een top optreden van Quintus de paarse goochelaar!! Steengoed en met de nodige humor! Zeker voor herhaling vatbaar. De perfecte vorm van entertainment.

Goochelvoorstelling met workshop voor familiefeest
Geplaatst door Anne Wichgers op 20 mei 2015

Superleuk optreden en toegankelijke en onderhoudende workshop voor jong en oud! Iedereen was betrokken, geïnteresseerd, verrast en vermaakt. Humor, vaart, persoonlijke aandacht: aanrader.

Goochelshow voor koningsdag
Geplaatst door Gerard Poot op 8 mei 2015

Je bent de absolute goocheltopper! Je wist een goede sfeer te creëren en zowel kinderen als ouders onder aandacht te houden.

Geplaatst door Abdul op 7 mei 2015

De beste goochelaar, hij liet ons lachen en schrikken met zn trucjes. We hebben erg van genoten. :)

Goochel act
Geplaatst door Rik Mentink van Koningsdag4kids Almere op 1 mei 2015

Passie, inlevingsvermogen en interactie.
Een gedreven geduldige goochelaar, die wij zeker weer terug gaan vragen op ons event!

Magische voorstelling
Geplaatst door Arjan van Vembde op 30 april 2015

Ik heb zeer genoten van de magische voorstelling van Quintus. Een volwaardige theatervoorstelling met veel afwisseling. Speels, theatraal en technisch goed uitgevoerd! Vooral de interactie met de toeschouwer tijdens de pantomime vond ik heel knap, zonder woorden begrepen jullie elkaar perfect!

Optreden voor vrienden en familie
Geplaatst door Hjalmar Snoep from Snoepgames op 22 April 2015

Quintus verzorgde een meesterlijk optreden in Fort Bakkerskil voor een zeer moeilijk publiek. Mijn kinderen en vrouw houden niet van goochelen, niet alle familie is even gek op gekkigheid als ik.
Maar zoals Quintus het deed was het niet alleen (briljant) goochelwerk, maar heel charmant, vol humor en spontaniteit.
Hij reageerde heel ad rem op iedere situatie, clownde en zette iedereen continu op het verkeerde been.
Het verhaal over zijn vader die hem veters leerde strikken was magisch en van een ontroerende schoonheid.
Iedereen heeft zich uitermate goed vermaakt en dat mag een prestatie heten!
En dat ik zelf ondanks volslagen gebrek aan talent ook even mocht goochelen (met enige paarse hulp) was de kroon op de avond.

Verjaardagsfeest van 9 jarige dochter
Geplaatst door Tanja Trede op 3 april 2015

Heel leuk optreden, goede trucs en leuk gebracht, ook goede interactie met de kinderen.
Contact over de afspraak was heel prettig en professioneel

Table magic
Geplaatst door Ed en Yolly Reijn op 3 april 2015

Een buitengewoon plezierige kennismaking met een bevlogen goochelaar. Van groot tot klein was ieder onder de indruk. Het optreden van Quintus was ongedwongen. Zijn presentatie werd alom geprezen en zijn trucs zorgden voor vermakelijke discussies en verwarring.
Het optreden van Quintus heeft bijgedragen aan een onvergetelijk feest.
Een aanrader dus.

Birthday party
Geplaatst door Thomas L. op 15 maart 2015

great afternoon with Quintus, entertaining and enchanting 20 children between 4 and 9!

Goochelshow in Amsterdam
Geplaatst door Gerard Poot op 10 maart 2015

Het was een geweldige voorstelling, Quintus. Verbluffend om te zien hoe je dit volk uitstekend bezig hebt gehouden. Ze hebben door jou goede aanpak collectief besloten je te omarmen. En dat is het echte vakmanschap van jou!

Voorstelling en workshop voor volwassenen
Geplaatst door Wiebe de Roos van Flusso B.V. op 14 februari 2015

Het optreden is gisteren heel erg goed bevallen. Alles was in orde: van het moment dat Quintus kwam, tot de humor die paste bij het soort mensen dat bij ons werkt (90% mannen, ICT wereld) en ook de flexibiliteit tav het programma. Iedereen vond het erg verrassend en gezellig.

Voorstelling in Multifunctioneel centrum
Geplaatst namens bedrijf "De Enk" op 14 februari 2015

Erg geslaagd. Hele leuke en verrassende trucs aan tafel voor, tijdens en na het eten. Zelfs met je neus er boven op is niet te zien hoe hij de trucs doet. Bijzonder!

Voorstelling en workshop
Geplaatst door Harry Hoen van Zwitserleven op 9 februari 2015

Het was weer hartstikke leuk en vooral goed. Quintus voelt de sfeer goed aan. Goede voorstelling en daarna op begrijpelijke wijze een aantal nieuwe trucs geleerd. Trucs die mijn 6 jarige dochter inmiddels ook beheerst en waar ze al een aantal mensen mee heeft verrast. Absolute aanrader. We nodigen Quintus zeker nog een keer uit.

Birthday party
Geplaatst door Sally Dutton op 19 januari 2015

would highly recommend Quintus, we booked him for my daughters 9th birthday, had much fun, he is punctual, patient, kind and very very funny. second time we have been to his show, great value. best wishes sally..

Goochelen en ballondiertjes maken
Geplaatst door Mirjam van der Wilden op 19 december 2014

Susan kende de Paarse Goochelaar al van school. Ze vond hem he-le-maal geweldig dus het regelen van haar kinderfeestje dit jaar was een makkie! Quintus kwam goochelen en ballondiertjes maken voor 13 kinderen. 11 volwassenen hebben ook van de voorstelling genoten. Het was een geweldig succes! Één meisje vond dit verjaardagsfeest het 'leukste en coolste verjaardagsfeest ooit!' Nogmaals enorm bedankt Quintus! Groetjes Michael en Mirjam van der Wilden.

Workshop goochelen op Universiteit Enschede
Geplaatst door Riemer Kuik op 10 december 2014

Quintus de paarse goochelaar is onlangs bij ons op de universiteit langs gekomen om een workshop goochelen te geven en dat deed hij geweldig! Hij heeft humor en weet van goochelen. De magie bleef grotendeels onverklaarbaar, maar hij heeft ons trucs heeft geleerd en vertelt over hoe goochelen in zijn werk gaat. 
Hij vertelt en goochelt met veel humor en grappen waardoor het niet voelt alsof hij gewoon een mooie show geeft (misschien een beetje onduidelijk maar je zult het begrijpen als je hem bezig ziet) en hij nodigt veel "vrijwilligers" uit op het podium. Die aanhaaltekens zijn expres omdat ik niet zeker weet of het eigen wil van mijn medestudenten en mij was of dat hij ons gemanipuleerd heeft. 
Zijn magie gaat van magische, vingervlugge goocheltrucs tot manipulatie waarbij hij zelfs jullie naar de voor hem gewenste plek kan krijgen.
Kortom: Geweldig show, veel humor, gezelligheid en zelf magie gebruiken om te kunnen verbazen!.

Entertainment tijdens Sinterklaasfeest
Geplaatst door Sanne Brandsma van Cygnific B.V. op 9 december 2014

Quintus heeft op 22 November voor entertainment gezorgd tijdens het Sinterklaasfeest van ons bedrijf. Het was erg leuk hoe hij met kleine en grotere groepen veel verschillende trucs deed. Hij heeft de kinderen goed vermaakt en wij hebben erg veel positieve reacties gehad naar aanleiding van zijn aanwezigheid.

voorprogramma van Sinterklaasfeest op werk
Geplaatst door Hemmo Dankbaar van Takeda Nederland BV op 2 december 2014

Quintus was 29 nov  bij ons op kantoor om de kinderen op te warmen voor de komst van Sinterklaas. Zonder problemen heeft Quintus 65 kinderen van 1-10 kunnen entertainen. De show was interactief en Quintus had een leuk bruggetje naar de komst van de Sint. (Pepernoten toveren)

Magic show & balloon animals
Anoniem geplaatst op 8 november 2014

Quintus was asked to put on a magic show for my daughter's birthday party. She and her friends really enjoyed it! The friendly atmosphere and interaction with the children made it so much fun for them. At the end of the show, as additional entertainment, Quintus made balloon animals for the kids, which they loved, and were a great gift to take home from the party! Thank you, Quintus!

Show en daarna workshop
Geplaatst door Rachel op 2 november 2014

De kinderen hebben genoten van de show en workshop! Heel goed zoals je met hun omgaat want 10 meiden entertainen in de leeftijd van 8/9 jaar is natuurlijk best een uitdaging. Mijn dochtertje was de volgende 'the talk of the day' in de klas want ze hadden het er nog over, zo gaaf vonden ze het. Een aanrader voor iedereen die een iets geweldigs zoekt voor de verjaardag van zijn kind!

Kinderfeest 11 jarige
Geplaatst door Bart van Vliet op 19 oktober 2014

Ik was vandaag op een verjaardagsfeestje in Woerden. Een groep van ongeveer 10 kinderen vanaf 5 jaar t/m  13 jaar. Wat me vooral opviel was de humor, de betrokkenheid. Spelenderwijs de kinderen en ouders boeien en meenemen in de goochelkunsten. Laagdrempelig, creatief en improviserend met voldoende verbazing op Alle gezichten. Extra leuk dat de kinderen een aantal trucs konden leren na de huiselijke voorstelling. Onverwachts voor mij als ouder die naar een feestje ging. Heel vermakelijk. Dank je wel.

Goochelaar en ballonnenfiguren maken
Geplaatst door Francine Joosten van Sherpa op 13 oktober 2014

Quintus is een leuke jonge man die vol overgave zijn goocheltrucs uitvoert. Het maken van ballonnen figuren viel heel erg in de smaak. Quintus liep rond en betrok de clienten op een leuke manier erbij. Het waren twee zeer geslaagde middagen. Quintus bedankt!!

Workshop goochelen voor Personeelsvereniging Zwitserleven
Geplaatst door Harry Hoen op 10 oktober 2014

Een geweldig leuke avond. Vol verbazing gekeken en veel gelachen. Makkelijk te leren trucs die ook thuis een succes zijn. Superavond!

Feest van 7e verjaardag van zoontje
Geplaatst door Leo uit Hilversum op 30 september 2014

Het was een super leuk optreden! Lekker weer, daarom buiten, achter in de tuin. De gezichten van de kinderen lieten zien hoe leuk ze het vonden! Veel interactie tussen Quintus en de kinderen. Erg leuk. Zeker een aanrader!

Goochelaar/entertainer
Geplaatst door Hanneke Kiel op 29 september 2014

Quintus kan zo goed goochelen dat je zelfs met je neus er bovenop niet ziet hoe hij het doet! Hij is vriendelijk en innemend, voor kinderen zowel als voor volwassenen zonder opdringerig te zijn. Zijn voorstelling zat goed in elkaar en boeide iedereen.

Tafelgoochelen en centrale act
Geplaatst door Jannie van de Protestantse kerk Heemskerk op 15 september 2014

Ik wil je nogmaals bedanken voor je optreden bij ons gister. Iedereen was erg enthousiast, ik heb nog veel reacties gekregen na afloop.

Goochelact
Geplaatst door SBO de Leilinde op 13 september 2014

Een super enerverend, spannend en kindvriendelijk optreden. Moet je boeken, Voor 4-80 jarigen

Voorstellingen voor speciaal onderwijs
Geplaatst door Dick barghoorn van SBO "De Leilinde" op 13 september 2014

Als u een leuke, kindvriendelijke, uitdagende en professionele goochelaar zoekt, ga dan naar Quintus, de paarse goochelaar

Schoolvoorstelling Oosteind Noord-Brabant
Geplaatst door kbs 'Sint Jan' op 31 augustus 2014

Quintus biedt aan de leerlingen van de basisschool een leuk en gevarieerd programma aan. Zowel in zijn taalgebruik als de vertoonde 'trucs' sprak hij de 100 kinderen erg goed aan. Hij betrekt de kinderen bij zijn show. Hierdoor reageren de kinderen verrast naar hem én de medeleerlingen. Hij betrok de feesteling bij zijn show. Dit was erg leuk. Na afloop van de show gaf hij nog een workshop waarin hij de kinderen twee trucs aanleerde. Een aanrader.

Goochelshow op basisschool de Touwladder
Geplaatst door Corrie op 18 juli 2014

Quintus was uitgenodigd om mijn afscheid een feestelijk tintje te geven. De jongste kinderen zaten met open mond naar de goocheltrucs te kijken, ze snapten niet hoe het kon!!! En eerlijk is eerlijk..ik snapte het ook niet!!! De oudere kinderen dachten dat het doorgestoken kaart was...totdat ze zelf op het toneel gevraagd werden om te assisteren bij een act....Toen waren ze er toch wel van overtuigd dat dit MAGIE was!!! Kortom: we hebben genoten!! Het is ook een aanrader voor schooloptredens, Quintus heeft naast goochelkwaliteiten ook pedagogische kwaliteiten en weet heel goed hoe hij met kinderen om moet gaan. Tenslotte: wat ik heel erg waardeerde is het feit dat Quintus al vroeg aanwezig was om sfeer te proeven en om nieuwsgierige kinderen alvast wat te vertellen...En ook aan het eind van de voorstelling nam hij alle tijd om de vragen van de kinderen te beantwoorden. Bedankt Quintus, het was geweldig!!!!  :-))

Optreden voor 11e verjaardag
Geplaatst door H. de Vries, op 4 juli 2014

Zeer professioneel en toch nog heel fris en persoonlijk ingesteld. Betrok zowel (14) kinderen als de volwassenen. Eerst een demonstratie van 40 minuten, vervolgens een kleine pauze en een workshop van 90 minuten, waarbij minstens 4 verschillende trucs werden geleerd. Kinderen waren super enthousiast!

goochelacts en ballonnen figuurtjes maken
Geplaatst door Jolanda van speeltuin vereniging Delftwijk, op 2 juli 2014

Quintus was ruim op tijd!, was netjes via de mail en vlug van antwoord. Duidelijke afspraak over de kosten. Verder vonden de kinderen het super leuk. Zelfs nadat het tijd was bleef hij nog even "rondhangen" en maakte nog wat ballonfiguurtjes voor teleurgestelde kinderen. Ik zou zeggen, een aanrader!

Childrens party
Geplaatst door Mark, op 26 juni 2014

Quintus put on an excellent show, highly entertaining and interactive, and managed to keep the attention of the 7 year old kids for almost 90 minutes! I'd use him again!

Workshop goochelen
Geplaatst door Marion Coenen, op 22 juni 2014

Gisteren een optreden en workschop gehad van Quintus tijdens de verjaardag van mijn man en dochter. Het gezelschap bestond uit een groep pubers en volwassenen. Het was een verassing en iedereen was zeer afwachtend en de meiden erg lacherig. Toen Quintus begon was dat snel over en zat iedereen op het puntje van zijn stoel. Na een korte voorstelling hadden degene die het leuk vonden een workschop (dat was dus bijna iedereen) Wij hebben een top avond gehad waar nog lang over nagepraat zal worden. Quintus bedankt voor deze leuke avond! Wij zijn heel nieuwschierig naar een langer optreden, dus wie weet tot ziens!!

Kinderfeestje in Naarden
Geplaatst door Anne Asbreuk op 16 mei 2014

Wat is die man goed! Quintus als goochelaar en als ras entertainer voor kids maakte het feestje tot een super ervaring voor onze dochter van negen en al haar vriendjes en vriendinnetjes. De  vele ouders hebben nog menige voorstellingen van hun kinderen gekregen in de week erna en op school werden vele truks geshowd. De kinderen vonden het geweldig. Dank je wel Quintus, Jan en Anne

Workshop aan acteur voor commercial
Geplaatst door Daisy van Waveren op 15 april 2014

Ontzettend leuke enthousiaste acts en onze acteur heeft veel geleerd! Bedankt!

Schoolvoorstelling
Geplaatst door basisschool "De Springschans" op 9 april 2014

ontzettend leuk gehad, heel relaxt en leuk met kinderen, leuke verhalen erbij, persoonlijk had ik wat meer afwisseling gezien, maar de kinderen waren enthousiast

Kinderfeestje in Naarden
Geplaatst door Stephanie Cleyndert op 26 maart 2014

Super optreden van Quintus op het kinderfeestje van onze zoon van 9 jaar! Het optreden vloog voorbij en was erg leuk - alle kinderen waren super enthousiast en Quintus betrok sommigen ook in zijn optreden. Dit werd enorm gewaardeerd. Veel dank Quintus voor het leuke en goed verzorgde optreden! Met vriendelijke groet Stephanie

Optreden met volwassenen workshop
Geplaatst door Loek de Gruijter op 23 maart 2014

Quintus heeft onze neven en nichten uit Nederland en Spanje verrast met zijn optreden en workshop. We hebben zelfs een paar van zijn trucs geleerd, die wij niet verder zullen vertellen. Hij is ook een echte entertainer, die je lachspieren en verbazingspieren (waar zitten die?) volop laat gebruiken!

Kinderfeestje / afscheid crèche
Geplaatst door Stephan Ong op 28 februari 2014

Wat hebben die kleintjes genoten van de 'magie'. Vol ongeloof keken ze toe. We hebben zelf ook enorm genoten van de show en de juffies van OkidoKids eveneens. Succes met de optredens! Groet, Stephan Ong

Tafelgoochelen voor ouderen
Geplaatst door Zorgcentrum Amaris Theodotion op 24 februari 2014

Hartelijk dank voor je mooie optredens voor onze bewoners tijdens de gezamenlijke middagen in onze Ridderzaal. Onze mensen (ouderen) hebben erg genoten van je spel en vriendelijke en geestige benadering. Heel prettig dat je inspeelde op de doelgroep door tempo en inhoud aan te passen. Ook het maken van de afspraken is ons goed bevallen, in overleg was er veel mogelijk en alles verliep helemaal volgens plan! Nogmaals heel erg bedankt en graag tot een volgende keer!

Verjaardagfeestje jongens van 11 jaar oud
Geplaatst door Polman op 10 januari 2014

Zeer gelukt partijtje. Gochelshow was ook heel leuk voor de 4 ouders die erbij waren. Quintus kon heel goed de aandacht houden van de 10 uitdagende jongens tijdens de hele show.

Goochelfeestje in Bussum
Geplaatst door Jonah op 10 januari 2014

Een heel leuk goochelfeestje met trucs voor alle leeftijden ik werd toen 11

Kort optreden en goochelworkshop
Geplaatst door Pieter en Elizabeth op 28 januari 2014

Quintus heeft op het verjaardagspartijtje van Louk (10 jaar) diepe indruk gemaakt met zijn goocheltrucs. Tijdens de workshop die erop volgde hebben de kinderen een aantal leuke trucs geleerd waarmee ze velen versteld hebben doen staan. Een zeer geslaagde middag!

Magic show for 6th birthday party
Geplaatst door Luciana and Marcelo Socorro op 2 januari 2014

We totally recommend Quintus! He performed in our son's 6th birthday party and was a big success. Everybody enjoyed it, kids and adults! He is very professional (promptly replies emails, clears all doubts, arrives on time)  and is nice to everyone. I would like to highlight how patient, kind and fun he is.

Goochelen tussen de gasten aan tafel in Utrecht
Geplaatst door Coers op 2 januari 2014

Erg leuke aanvulling op de avond.

Sinterklaasfeest in Huizen
Geplaatst door Sandra van Zig Websoftware op 3 december 2013

Wij hebben ons zeer vermaakt met Quintus de Paarse goochelaar. Leuk om de gezichten van de kinderen te zien, die vol verbazing naar zijn optreden keken. Ook het contact vooraf verliep erg prettig. Kortom, het was zeer geslaagd.

Goochelaar thuis in Almere
Geplaatst door Denise op 16 november 2013

Vriendelijke goochelaar, stipt op tijd, komt zijn afspraken na, leuk optreden voor zowel volwassenen als kinderen, goede interactie met het publiek. Absoluut het hoogtepunt van een geslaagde avond! Bedankt voor alles, mijn kinderen zijn helemaal fan!

Centraal en rondlopend goochelen in Almere
Geplaatst door Elise Pepping op 16 november 2013

Wat hebben we genoten! Quintus is een echte vakman die rustig en beheerst zijn publiek verrast met zijn goede en grappige goochelacts. Een feest voor jong en oud!

Rondlopend goochelen in Hoogland
Geplaatst door Wilbert Ransz, Kiwanis Amersfoort op 6 november 2013

Quintus is meer dan een goochelaar, hij is echt een entertainer. Hij laat niet alleen iedereen versteld staan van volstrekt onmogelijke trucs, maar weet ook een heel plezierige sfeer te scheppen. Hij praat gemakkelijk en vindt precies de juiste toon.

Magic Kid's Show
Geplaatst door Felicia op 16 oktober 2013

I think you did a super fun show for my 7 year old twins. All the children loved it and the magic tricks were very funny. Definately recommend you!!!

Close-up Magic Show
Posted by Dina on August 24th 2013

On 08. August we were very lucky to see a private Close-up Magic Show from Mr. Purple Magician.
It was not my first time to see some magical tricks, so I was not that excited as my 8 years old daughter.
But Magic did happen! The one hour Show was just fantastic! I was so impressed that I even want to compete with my daughter to participate.
Thank you Mr. Purple Magician for the wonderful show, for leading us into the magical land and for making us believe that the Magic in life still exists!!!

Kinderfeestje in Hilversum
Geplaatst door Laura op 10 juli 2013

Van te voren alles goed en duidelijk besproken, via de mail netjes bevestigd en de dag zelf was voor de meiden helemaal geweldig! Hij nam echt goed de tijd voor iedereen en bleef ook langer dan afgesproken. Een aanrader!

Goochelshow tijdens kinderfeestje in Almere
Geplaatst door Jelmer op 20 maart 2013

Quintus heeft bij ons een zeer goede indruk achter gelaten. Hij is erg goed met kinderen (bij ons een groep meiden van 8 jaar) en heeft een hele leuke kindershow waarbij hij steeds de kinderen (en ook de volwassenen) betrekt door ze een rol te geven tijdens de trucs. Erg leuk!!

Rondlopend goochelen en centrale act in Almere
Geplaatst door Dake op 13 december 2012

Zeer correct, goed contact, flexibel, leuk optreden, goede interactie met publiek. Publiek bestond in dit geval uit 20 volwassenen (18 - 50 jr.), maar ik zie het Quintus ook zo voor een jonger publiek doen.

Goochel act in Rotterdam
Geplaatst door libacars op 1 december 2012

Zeer professionele voorstelling en een erg sympatieke goochelaar die met zijn verhalende goochelacts ons heeft geboeid en verrast en ons kinderfeest tot een groot succes gemaakt heeft.
100% aanrader, je weet nooit wie je uitnodigd/thuis krijgt maar Quintus de paarse goochelaar is professioneel en ver boven verwachting. top!

Goochelshow in Amsterdam
Geplaatst door Arnon Grunberg op 23 juli 2012

Het optreden was perfect, de goochelaar aangenaam en meeslepend op gepaste, weemoedige wijze, en zijn vriendelijkheid was groot.

-Arnon Grunberg

Optreden schoolfeest in Amstelveen
Geplaatst door Bianca op 16 juli 2012

Quintus is een sympathieke artiest. Hij maakt een professionele indruk, en komt al zijn afspraken na. Het contact liep goed en de reacties op zijn optreden waren positief!

Goochelshow bij eindfeest school in Baarn
Geplaatst door Anita den Hartog op 17 juni 2012

Geweldig om te zien hoe deze paarse goochelaar 25 kleuters 45 minuten lang weet te boeien. De manier waarop hij de kinderen erbij betrekt is erg leuk. En met een paar bijdehante kleuters weet hij ook prima om te gaan. Ook voor de aanwezige ouders en juffen was het een erg leuk optreden.

Goochelshow in Barneveld
Geplaatst door Wim op 8 mei 2012

Hij heeft op onze huwelijksdag onze kinderen en ons een onvergetelijke belevenis gegeven. Zelfs van dichtbij konden de kinderen nog niet zien hoe alles in zijn werk ging. Quintus is als goochelaar een aanrader en als mens een verademing.

Kindershow in Hilversum
Geplaatst door Paulin op 4 april 2012

De paarse goochelaar heeft bij ons familiefeest opgetreden met een leuke en verrassende show voor een groep van 12 kinderen en 30 volwassenen. De kinderen hebben heel veel lol gehad en de volwassenen ook. Een leuke en sympatieke manier om aan je feest een moment van rust en stilte (van verbazing) te geven. De show is heel goed gelukt en was goed te volgen voor kinderen van 4 tot 9 jaar, de kinderen konden ook meedoen. Nette en vriendelijke man. Een aanrader voor een feest met kinderen!

Rondlopend goochelaar in Bussum
Geplaatst door Hanneke op 29 maart 2012

Quintus is een sympathieke en onbegrijpelijk goede goochelaar. Hij is niet hinderlijk aanwezig maar als rondlopend goochelaar zorgt hij voor leuke, verrassende momenten. Hij lijkt er geen last van te hebben dat mensen hem letterlijk op de vingers kijken en weet zijn trucs handig aan te passen aan zijn publiek. Een aanrader!

Optreden thuis in de tuin in Almere
Geplaatst door smithgrace4 op 22 juli 2011

Ik ben erg tevreden over Quintus en over zijn show. Het optreden was bedoeld voor kinderen tussen 4 en 6 jaar maar er waren ook oudere kinderen bij die allen met belangstelling de show hebben gevolgd. De show heb ik thuis gegeven als afsluiting van het schooljaar. Kinderen en ouders hebben positief gereageerd op dit optreden.
Vandaag was het in de klas het gesprek van de dag. De goocheltruc werden uitvoerig
besproken en nagespeeld. Quintus is een sympathieke en rustige man. Die goed kan inspelen op de belevingswereld van het jonge kind. Zeker aan te bevelen.

Goochelshow in Lelystad
Geplaatst door Selena op 20 juni 2011

Ook wij zijn erg tevreden over het optreden van de paarse goochelaar. Snelle reactie op zowel de mail als telefonisch.
Ondanks dat hij vertraging had met het openbaar vervoer, begon de voorstelling gewoon op de afgesproken tijd!
De kinderen hingen voortdurend aan zijn lippen. En hij kreeg 6 redelijk drukke, bijdehandte kinderen (8 jaar) op 1 moment zelfs helemaal stil van verbazing! GEWELDIG! Er is nog lang nagepraat over zijn optreden. Volgens de ouders, tot "vervelends" toe zelfs...dat noem ik een goede show! En dat gewoon in je eigen woonkamer...!

Goochelshow in Putten (Gld)
Geplaatst door Karin op 10 juni 2011

Wij zijn zeer tevreden over Quintus en ook over zijn show.
Een paar kinderen van het clubje 7 en 8 -jarigen, meest jongens, waren best druk, supereigenwijs en niet altijd even beleefd. Maar deze goochelaar hield het hoofd koel en verraste ons steeds weer met schijn-onmogelijke trucs.
Hij betrok de kinderen leuk bij de show, ze mochten ook af en toe iets doen en dat werd natuurlijk superspannend gevonden. Onze zoon het feestvarken had natuurlijk ook een rol in de show.
Nog diezelfde avond is hij druk aan het goochelen geslagen, geheel geinspireerd door deze professional.; zijn vriendjes hebben het nog geregeld over de leuke show.
Quintus zelf hebben wij ervaren als een zeer sympathieke en punctuele man. Wij durven hem zonder meer aan te bevelen!

De paarse goochelaar in Huizen
Geplaatst door reinvv op 10 februari 2011

Vanmorgen mail gestuurd, en hij reageerde dezelfde ochtend al. Heeft een paar hele leuke acts waarbij de kinderen aan z'n lippen hangen.
Komt goed z'n afspraken na, is op tijd, wat ook niet onbelangrijk is bij een kinderfeestje.
Nu zijn het nog try outs, maar het kan wat ons betreft al voor echt door.
Helemaal top.

plaats een reactie