MENU ☰

Theatervoorstelling

Tijdens zijn voorstellingen weet Quintus direct het publiek voor zich te winnen. Het is goochelkunst met veel humor en interactie.

Podiumshow Silent Magic

Ook in kleinere kring is een centrale act mogelijk. Het is dan belangrijk dat er een speeloppervlak voor Quintus is dat iedereen vanaf zijn/haar zitplaats kan zien. Op die manier wordt een centrale act ook geschikt voor bijvoorbeeld buurtfeesten, familiefeesten of activiteitenbegeleiding in een bejaardenhuis.

Ideaal voor theaters, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, festivals, openingen etc.

Podiumshow Silent Magic

Quintus vertelt mooie verhalen en illustreert deze met magische effecten en goochelattributen.
Doordat Quintus zelf zijn materialen maakt past alles goed bij elkaar en blijft de voorstelling interessant en samenhangend.

Diverste theatershows wonnen nationale en internationale prijzen. Zo ook de voorstelling "Silent Magic".

Familieshow met Quintus de paarse goochelaar

Direct boeken!
Enkele reacties van klanten:
"Aanrader, Quintus van Amstel is een van de creatiefste goochelaars van Nederland en brengt intiem magisch theater!"
"Het optreden was perfect, de goochelaar aangenaam en meeslepend op gepaste, weemoedige wijze, en zijn vriendelijkheid was groot." (Arnon Grunberg)
“Het was een geweldige dag met als hoogtepunt het optreden van Quintus. Hij zette een fantastische show neer met perfecte muziek afgestemd op de trucs die hij vertoonde. We gingen allemaal uit ons dak. Bravo."
"Wat een expressie, wat een timing, wat een tempo, wij werden er stil van!"
"Wat een heerlijk, grappig en verbluffend optreden! We hebben enorm genoten, dankjewel!"
"Geweldige show! Geweldige entertainer! Genoten van een super leuke avond. Quintus is een ware goochelaar! Bedankt!"
"Ik heb zeer genoten van de magische voorstelling van Quintus. Een volwaardige theatervoorstelling met veel afwisseling. Speels, theatraal en technisch goed uitgevoerd! Vooral de interactie met de toeschouwer tijdens de pantomime vond ik heel knap, zonder woorden begrepen jullie elkaar perfect!"
"Magisch, verassend, creatief en inspirerend. Beste paarse gochelaar, We waren na afloop allemaal perplex. Na een lange analyse hebben we moeten concluderen dat je een top goochelaar bent. Helaas hebben we de trucs niet kunnen ontmantelen. Veel succes met optreden!"
"Mooi optreden, jong en oud hangen aan de goochelaars lippen. Leuk contact met het publiek wat hij bij de show betrekt. En heel leuk optreden al lopende op het feest. Fantastisch! Hartelijk dank"
"Ontzettend leuk optreden, aangepast aan het publiek, met sympathieke interactie met het publiek. Bijzondere trucs. Zeer geslaagd."
"Quintus verzorgde een meesterlijk optreden in Fort Bakkerskil voor een zeer moeilijk publiek.
Maar zoals Quintus het deed was het niet alleen (briljant) goochelwerk, maar heel charmant, vol humor en spontaniteit.
Hij reageerde heel ad rem op iedere situatie, clownde en zette iedereen continu op het verkeerde been.
Het verhaal over zijn vader die hem veters leerde strikken was magisch en van een ontroerende schoonheid."
"Het was een geweldige voorstelling, Quintus. Verbluffend om te zien hoe je dit volk uitstekend bezig hebt gehouden. Ze hebben door jou goede aanpak collectief besloten je te omarmen. En dat is het echte vakmanschap van jou!"